fredag 20 augusti 2010

Klubb Revolt & höstprojekten

Fotograf: Mathilda Hofling
Jag sitter på Lovisagården med en mycket mindre att göra lista än jag hade imorse när jag kom hit. Vi har haft ett peppande möte om höstens Klubb Revolt där 6 band redan är bokade för scenen. Snart är allt spikat inför Västerås Kulturnatt den 18 september. Artister, utställningar, poesi, kör, band, föreläsningar, barnpyssel... you name it! Allt inom kultur på en och samma kväll. Det blir garanterat ett härligt party!

Annars planeras det värvningsdagar på Rocklundamarknaden nästa helg, 27-29 aug, skolvärvningar i september och oktober på gymnasieskolor. Det är mycket på gång.

Det har skett en omstrukturering i distriktsstyrelsen senaste tiden. Marcus har flyttat till Stockholm och avsagt sig sitt uppdrag. För att få in lite nya idéer har vi bjudit in Steven Karlsson Hill från Västerås i den närmsta tidens distriktsarbete. Han är en ansvarstagande och driftig ung man med stort engagemang för ungdomar och nykterhet. Dessutom är han en riktigt härlig människa att umgås med. Jag ser fram emot hans arbete i distriktet!

Må gott!
/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar