måndag 20 september 2010

Klubb Revolt gör succé!

Efter flera månaders planering och några veckors hårt arbete var det i lördags dags för premiär av Klubb Revolt. Vi förberedde hela eftermiddagen och sen var Västerås Kulturnatt igång. Kl 20 tog Veganbageriet med Robin och Emma över caféet, och de gjorde det med bravur! Underbart gott fika, söta cupcakes och en soppa som gjorde gott för alla sinnen!

Efter ett härligt jazzband förbereddes scenen för Klubb Revolt.

Sen kom folket.
Jag var stum.

Stora salen var full. Första bandet, Beyond all recognition, drog ca 200 gäster. Hundra mer än vad som  egentligen får vistas i lokalen. Hela gården var full med folk som ville komma in. Jag fick vara dörrvakt och vi satte upp en skylt med texten "FULLT! vi släpper in när någon går ut".

Vilket ös det blev! Allt flöt på så bra! Inga slagsmål, inget bråk. De som var märkbart alkoholpåverkade accepterade utan besvär att de inte kom in. Metal och hardcore strömmade ut över centrum från Lovisagården. Gästerna var helnöjda. Veganfikat sålde som smör. Banden var exalterade. De var lika chockade av folkmassorna som vi arrangörer. Jag var i någon slags extas och kunde inte sluta le.

Adrenalinet flödar än.
Jag är i ständigt lyckorus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar